Bugun...



Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun

Isparta Mekke Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Halil İbrahim Ertuç ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olması dileklerini iletti.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2024 17:12

Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun

Isparta Mekke Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Halil İbrahim Ertuç ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olması dileklerini iletti. Ertuç, Başkan Başdeğirmen’e yeni dönemi için başarılar dileyerek, “Rabbim güzel memleketimize, güzel ülkemize hayırlı ve güzel hizmetlerle, hizmetlerinize devam etmenizi nasip etsin. Rabbim mahcup etmesin. Darda, zorda koymasın, her türlü kolaylığı nasip etsin” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve vakıf yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, ayaklarınıza sağlık. Sizlerin yapmış olduğu hizmetlerin ne kadar mübarek ve kutsal olduğunun bilincindeyiz. Sizler her yıl yüzlerce çocuğumuza Kur’an-ı Kerim öğreterek hafız ederek onları İslam aleminin hizmetine sunuyorsunuz, Kur’an’a hizmet ediyorsunuz. Bizlerde sizlerin yanında olmaktan, sizlere destek vermekten memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun. Rabbim yaptığınız bu güzel çalışmaları kabul eylesin” şeklinde konuştu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGEDEN Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI