Bugun...



Antalya İyi Parti’de istifaların ardı arkası kesilmiyor

Geçmiş dönem Muratpaşa İlçe Başkanlığı,İl Başkan Yardımcılığı ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı yapan Vet.Barış Ayan ve İl ve Konyaaltı İlçe Yönetiminden Ali İhsan Yücesoy partilerinden istifa ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2024 17:20

Antalya İyi Parti’de istifaların ardı arkası kesilmiyor

Geçmiş dönem Muratpaşa İlçe Başkanlığı,İl Başkan Yardımcılığı ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı yapan Vet.Barış Ayan ve İl ve Konyaaltı İlçe Yönetiminden Ali İhsan Yücesoy partilerinden istifa ettiler.

Vet.Barış Ayan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; ”Değerli dostlarım,kıymetli hemşehrilerim. 2017 senesinden bu yana daha demokratik ve daha müreffeh bir ülkede yaşamak için sizlerle birlikte siyasi bir mücadele verdim. Bir yılı aşkın süredir yapılan yanlış tercihler beni İYİ Parti'den ayrılmaya ve ülkemiz için yeni ve güçlü bir yapı altında çalışmaya itti.Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış olmanın huzuruyla İYİ Parti’den ayrılıyorum. İYİ Parti’de birlikte çalışma fırsatı yakaladığım tüm vatansever insanlara minnettarım. Her veda zordur. çünkü zor zamanlarda, doğru amaçlarla, güzel duygularla, cesur insanlarla iyi günler geçirdim. Her şey için minnettarım, tüm İYİ Parti ailesine teşekkür ediyorum. Kırarak, dökerek değil zerafetle, nezaketle, terbiyeyle veda ederek siyasi mücadelemize yine devam edeceğiz.” dedi.

Baroş Ayan’dan sonra istifa eden Ali İhsan Yücesoy ise; "İYİ PARTİ nin çok kıymetli üyeleri, birlikte yol yürümekten her zaman mutlu olduğum  iyi partili yol arkadaşlarım ;
2017 de kuruluşunda üye olduğum ve 2018 haziran'ında  konyaaltı ilçe teşkilatında aktif olarak görev aldığım, ülkem ve milletim adına büyük umutlarla ve hayallerle,
 mevcut iktidarın yanlış eylem ve politikaları sonucu yaşanması zor duruma getirilen ülkemize,bir ışık olabilme adına kurulmuş İYİ parti çatısı altında ve Sn Meral Akşener önderliğinde başarabileceğimizi umut ederek çıktığımız bu yolda hayal kırıklığına uğradım. İyi parti il çevre ve doğa politikaları başkanı,il yönetim kurulu üyesi ,konyaaltı ilçe yönetim kurulu üyesi  gibi görevlerde bulunduğum ,son 31 mart yerel seçimlerde Konyaaltı Belediyesi 9.Sıra Meclis Üyeliği adayı olduğum  ,6 yıllık maddi manevi emek verdiğim,  İYİ  partiden İSTİFA ettiğimi bütün kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.  İYİ partide görev yaptığım süreçte çok güzel insanlar tanıdım ,değerli dostlarım oldu.Bu süreçte tanıdığım Partimizin çok değerli üyelerine , il ilçe yönetimlerindeki samimi vatansever kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.”açıklamasında bulundu.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI