Bugun...



Başkanımızın tam destekçisiyiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2024 18:21

Başkanımızın tam destekçisiyiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 31 Mart mahalli idareler seçiminde Türkiye’de en çok oyunu artırdığını hatırlatan MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Yalçın Baysan “Isparta'mıza güç katarak belediye başkanlığına yeniden seçilen ve her daim desteğini gördüğümüz Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’i seçim zaferinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi. 
Bundan sonra projelerin artarak devam edeceği bir dönemin başladığına da inandıklarını dile getiren Baysan, “Başkanımızın tam destekçisiyiz. Başkanımız bütün projelerde Isparta'mız, milletimiz için kuvvetli bir şekilde gayretini göstermiş ve bunu bütün milletimize, şehrimize ve Türkiye'mize ispat etmiştir. Başkanımızın başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.  
Amaçlarının bir öncekinden çok daha fazla hizmeti Isparta’ya kazandırmak olduğunu söyleyen ve misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Amacımız Isparta'ya gönül vermiş siz dostlarımızın da vermiş olduğu fikirlerle, desteklerle, istişarelerle daha iyilerini yapmaktır” ifadelerinde bulundu. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen şunları söyledi:
“Sivil toplum örgütleri, meslek örgütlerinin bizim için daha farklı bir önemi var. Proje üreten birimlersiniz, iş insanlarısınız, Isparta ekonomisinin çok daha ileri gitmesi, istihdamın artması, vergi gelirlerimizin yükselmesi ve buraya döviz getirisi hep sizlerin yapmış olduğu çalışmalarla ortaya çıkıyor. Belediyeler olarak aylık ödeneklerimiz iş insanlarımızın vermiş olduğu vergilerden ayrılan paylarla bize geliyor. Yapılan tüm hizmetlerde siz iş insanlarımızın katkısı var. Biz istiyoruz ki siz daha çok iş yapın, daha çok ticaret yapın, daha çok istihdam sağlayın. Bunlardan da hep beraber vatandaş olarak istifade edelim. Bunları iyi şekilde yaptığınıza ve yapacağınıza da inancım tamdır. Teşekkür ediyorum. Bizler de Isparta Belediye Başkanlığı olarak ekip olarak her türlü hizmete hazır olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir önceki dönemimizden çok daha fazla yatırımları vatandaşımızla buluşturacağız” 
Ziyarette Baysan MÜSİAD olarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen adına yetim vakfına 10 çocuk için bir yıllık ödeme yapıldığını söyleyerek bununla ilgili belgeyi Başkan Başdeğirmen’e takdim etti. Baysan hayırlı olmasını dileklerini iletirken, Başkan Başdeğirmen de yapılan destekten dolayı teşekkür ederek, “10 çocuğumuz bundan çok güzel bir şekilde istifade edecektir. Allah kabul etsin” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BÖLGEDEN Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI