Bugun...



ATİK, KOSGEB ile işbirliği yapacak

Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya İl Başkanlığı, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak ve Yönetim Kurulu ile birlikte, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 05-05-2024 16:17

ATİK, KOSGEB ile işbirliği yapacak

Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya İl Başkanlığı, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak ve Yönetim Kurulu ile birlikte, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarete, ATİK Antalya İstişare Kurulu Başkanı Ömer Demir, ATİK Antalya Genel Sekreteri Emre Aydın, ATİK Antalya Teşkilat Başkanı Ali Gültekin, ATİK Antalya Sektörler Komisyon Başkanı Yahya Küçükyılmaz, ATİK Antalya Medya Komisyon Başkanı Halil Öncü, ATİK Antalya Üyesi Av. Esra Tutulmaz da katıldı.

KOSGEB  imkanlarından daha çok faydalanmak ve bilgilenmek adına işbirliklerimiz devam edecek!

ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ziyaretin önemine dikkat çekerek, “2005 yılından bugüne ATİK olarak Uluslararası Ticaret  İşbirliği Konseyi olarak, başkanlıklarımız ile tüm dünyada 78 ülkede ve 179 şehirde Dünya ticaretine yön vermeye çalışıyoruz. Küçük ölçekli işletmelerin etkisini ve sanayideki payını artırmak ve işletmelerin rekabet güçlerini ve seviyelerini artırmak amacına hizmet eden KOSGEB ile üyelerimizi buluşturmak adına çalışmalarımız ve işbirliğimiz devam edecek. KOSGEB  imkanlarından daha çok faydalanmak ve bilgilenmek adına işbirliklerimiz devam edecek” dedi.

KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış yaptığı açıklamada, “ Sayın Başkanım Aziz Şahin, Antalya Konseyi İl Başkanım Erdoğan Budak ve değerli yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu kıymetli işbirlikleri ile bu ziyaretler,  önümüzdeki günlerde de devam eder” diye konuştu.

Ziyaret sonunda, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak, KOSGEB Antalya İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış’a bir teşekkür plaketi verdi.

ATiK – UEMP Uluslararası Entegrasyon Milletler Platformu nedir?

ATİK Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK, 2005 yılında Brüksel merkezli kurulan ATİK, halen 78 ülkede ve 179 şehirde Dünya ticaretine yön veriyor. Çalışmalarını Uluslararası Kamu Diplomasisi çerçevesinde Dünya Barışına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyor.Dünyanın çeşitli ülkelerinde Yerel Yönetimlerle oluşturduğu ortak sinerji ile de Kardeş Şehir çalışmalarını yapan ATİK, çalışma vizyonuna ”Vatandaşlık Diplomasisi” kavramını getirmiştir. Oluşturmuş olduğu Uluslararası bağlantılarla da Ticaretin oluşmasında köprü çalışmaları yaparak girişimcilere fırsatlar sunuyor. ATİK, Kardeş Şehirler bünyesinde oluşturulan Ticaret Konseyleri ile de çalışmalarına devam ediyor.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI