Bugun...



Antalyaspor’un Minik Kulaçları Gelişimlerini Ortaya Koydu

Türkiye Yüzme Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği adına düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Vize Yarışları 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2024 19:48

Antalyaspor’un Minik Kulaçları Gelişimlerini Ortaya Koydu

Türkiye Yüzme Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği adına düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Vize Yarışları 19-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde gerçekleşti. Yarışlara katılan Antalyasporu minik kulaçlar hem il bazında hem de ulusal çapta boylarından büyük dereceler elde ettiler.

Konyaaltı’nda bulunan Olimpik Yüzme Havuzunun 7-8 ve 11-12 yaş grubu yüzücülere ev sahipliği yaptığı organizasyona 13 sporcu ile katılan kırmızı beyazlılar Antalya genelinde 7 birincilik, 11 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Minik akrepler elde ettikleri derecelerle aynı zamanda ülke genelinde de ilk 3 içerisinde yer alan 9 dereceye sahip olarak gelişim düzeylerini ve potansiyellerini ortaya koydular.

Antalyaspor’un yüzme okulundan yetişerek performans sporcusu olan yüzücüler vize yarışları sonucunda Bölge Müsabakaları hedeflerine bir adım daha yaklaşmış oldular.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI