Antalya basketboluna uzun yıllar emek veren basketbolcular ve Antaya Basketbol İl Temsilcileri, eski takım arkadaşları Kemal Karaoğlan'ın sürpriz doğum günü partisinde buluştular. 
Duygulandıran vefa borcu
Antalya basketboluna uzun yıllar emek veren basketbolcular, eski takım arkadaşları Kemal Karaoğlan'ın sürpriz doğum günü partisinde buluştular.
Basketbol İl Temsilciliği Yardımcılığı görevinde bulunan Kemal Karaoğlan'a, eski takım arkadaşları sürpriz doğum günü partisi düzenlediler. Antalya basketboluna uzun yıllar emek veren kendi döneminin takım arkadaşları tarafından plaketlerle ödüllendirilen Kemal Karaoğlan duygu dolu anlar yaşadı.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut başta olmak üzere Basketbol İl Temsilciliği adına Hakan Çatal, Cengiz Şenocak, Hüseyin Güner, Coşkun Güvenç ile birlikte sporcu arkadaşları bu mutlu gününde Karaoğlan'ı yalnız bırakmayarak birer plaket sundular.
Basketbol İl Temsilcisi Hakan Çatal, bu plaketlerin gecikmiş plaketler olsa da bu ahde vefanın kendilerine nasip olduğunu belirterek, hem takım arkadaşı hem de yakın arkadaşı olan Kemal Karaoğlan'a nice yaşlar dileyerek doğum gününü kutladı.
Eski takım arkadaşları da Karaoğlan'ın doğum gününü kutlayarak, anıları tazaleyerek güzel bir gün yaşamanın keyfini çıkardılar.
Nevriye UĞURLUEL/Özel Haber/ AjansBİR