Kemer Seğel Dağı yamaçlarında doğa yürüyüşü
28.01.2010

Kuzdere Çevreyi Koruma Avcılık Atıcılık ve Sportif Aktiviteler Kulübü Derneği tarafından sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü sloganıyla başlatılan yürüyüşün ilki gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Kemer’den yirmi beş doğa sever katılırken, daha önceden belirlenen güzergah takip edilerek Kuzdere Ballıtaş dan kızıl çam ve çilek ağaçları arasından Selver Çukuruna çıkıldı. Selver çukurunda verilen yemek molası ile dinlenme fırsatı bulan katılımcılar, Kemer panoramasını da yüksek den izleme fırsatını buldular.
Bölgeye ilk defa gelen doğa severler,bölgenin doğal yapısına ve yürüyüş güzergahını çok beğendiklerini, Kemer’i ise yüksek den izlemenin ayrı bir keyif olduğunu ifade ettiler. Mola’dan sonra İlime dağı güzergahı takip edilerek bölgede bulunan eski yörük yurtlarından geçilerek Kuzdere Keçili mevkiine iniş gerçekleştirildi ve yürüyüş tamamlandı.
Yürüyüşle ilgili değerlendirmede bulunan Kuzdere Çevreyi Koruma Avcılık Atıcılık ve Sportif Aktiviteler Kulübü Derneği Başkanı Turhan ARSLAN; ‘’Katılımcılarımızla sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşü sloganıyla yola çıktık ve hep birlikte bunun ilkini gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Eşsiz güzellikteki Beydağlarında eski Yörük yurtlarından geçerek doğa ile iç içe yaklaşık 10 km lik bir parkuru yürüdük ve doğa yürüyüşümüzü tamamladık. Organizasyona katılan tüm doğa severlere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. Başkan Arslan;, Kemer bölgesinin yürüyüş güzergahlarının tanıtımı ile sağlıklı yaşam için doğa yürüyüşlerinin iki haftada bir düzenleneceğini belirterek, etkinliklere tüm doğa severleri davet etti.

Tarihi : 28.01.2010
Haber Grubu : Kemer
Haber Arşivi : arşiv
Bu haber 114 kişi tarafından okunmuş, 0 kişiye tavsiye edilmiş ve 0 okur tarafından yorum eklenmiştir.

Yorum Ekle Tavsiye Et Yazdır Ana Sayfa
Konuyla İlgili Diğer Haberler
İlk gün birincisi Stihl takımı
Sokak etkinliklerine büyük ilgi
Kılıç: “Tanıtım paraları sokağa atıldı”
Cowboy City’ye büyük ilgi
GATAB ihalesine rekor katılım
Göynük Belediye Başkanı’na ziyaret
Ovacık’ın su hasreti bitiyor
Mecek: “Başarılarımız hız kesmeyecek”
Yama asfaltlar için poşet sistemi
Kemer TUREM’de ön kayıtlar başladı
Kemer Belediyesi Ramazan’a hazırlanıyor
KEMİAD Başkanı: “Uçaklar konusunda tablo vahim”
Tatil için geldiği Kemer'de denize giren genç boğuldu
Yırtılan dev bayrak yenilendi
GATAB’dan “temiz deniz” için 10 milyon YTL
"Mavi Bayrak Kemer için bir markadır”
Yüzme kurslarına kayıtlar devam ediyor
Büyük yarış öncesi kontrolden geçtiler
Belek Belediyesinden çevre kirliliğine dur
100 araçlık sünnet konvoyu Kemer caddelerinde dolaştı
internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.
`Kemer` Haber Grubuna Eklenmis En Son Haberler
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'den ziyaret
KETOB ve KEMOTEB'in olmazsa olmazı "Sahil Temizliği"
"Konsept farklılığımız bize ayrıcalık katıyor"
Geleneksel POYD öğle yemeği Kemer'de düzenlendi
“İhmalden ölüm”de adalet gecikiyor
Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı
Alman Televizyonu RTL ekibi Ulupınar'da...
Engelliler için engelsiz bir Kemer...
El sanatları pazarı açıldı
İstanbul'da Kemer Rüzgarı
AK Partili Belediyeler Tekirova’da bir araya geldi
Kemer Oflaz Turizm büyüyor
12'den sonra Kemer'e giriş yasak
Herşey temiz bir çevre için...
KETOB'dan cankurtaran eğitim kursu
Limak akademi ilk mezunlarını verdi
2. Uluslararası coğrafya sempozyumu başlıyor
Kemer Belediye Personeline Mavi Bayrak Semineri
Rose Hotels, yüzlerce coğrafyacıya ev sahipliği yapacak
Kemer Otelciler Birliği toplandı
"Seğel Dağı yamaçlarında doğa yürüyüşü" Hakkındaki Yorumlar