Kaş'a bağlı Yeşilköy beldesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Köy Seyirlik Oyunları Köy Tiyatroları Şenliği başladı. 
Yeşilköy Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği tarafından, Yeşilköy İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen 2. Köy Seyirlik Oyunları Köy Tiyatroları Buluşması'nın açılışında Yeşilköy Halk Tiyatrosu, ''Komşu Köyün Delisi'' oyunuyla seyirciyle buluştu.
Şenliğe Mersin'den katılan ve sadece kadın oyuncuların oluşturduğu Aslanköy Halk Tiyatrosu da ''Uyuz Eşek'' adlı iki perdelik oyunu sahneledi.
Oyunları, Kaş Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz'in de aralarında bulunduğu iki bine yakın seyirci izledi.
Oyunların ardından tüm oyuncular birlikte halay çekti.
Bu arada daha önce şenliğe katılacakları açıklanan İzmir Bademler Köyü Halk Tiyatrosu'nun iki oyuncusunun kaza geçirmesi, Ordu'nun Gerçe Köyü Halk Tiyatrosu'nun da ekonomik nedenlerle şenliğe katılamadığı bildirildi.