Demre'nin Çevreli köyünde iki hayırsever, 120 bin TL değerindeki arsalarını okulu yapılması için bağışladılar. 
Üçağız köyünde yaşayan turizmci Ahmet Ali Çavuşoğlu ve Çevreli köyünden Durali Özaslan, okulun yanındaki 2 bin metrekarelik arsalarını Çevreli Köyü Muhtarlığı'na bağışladılar. Köy tüzel kişiliği adına tapuda tescili yapılan 120 bin TL değerindeki arsayı, Çevreli Köyü Muhtarı Mustafa Dalkara, okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devretti.
Arsanın devri için Demre Kaymakamlığı'nda imzalanan protokole, Kaş Kaymakamı ve Demre Kaymakam Vekili Süleyman Yılmaz, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Çevreli Köyü Muhtarı Mustafa Dalkara katıldı.
Kaymakam Süleyman Yılmaz, Çevreli köyündeki okulun 3 dekar alan üzerine kurulu olduğunu, bağışlanan 2 dekarlık arsayla bu alanın beş dekara çıktığını bildirdi. Alana 8 derslikli bir okul yapılacağını kaydeden Yılmaz, ''Böylece öğrenciler, Demre ve Kaş'a bağlı belde köylerine taşınmaktan kurtulacaklar. Arsa bağışlayan vatandaşlarımız, bu okuldan yetişecek binlerce öğrencinin yaşamına ve geleceğine katkı sağladılar'' dedi.