Bugun...



Dervişoğlu: “Korgan’dan başlayan değişim iktidar yolculuğumuzu başlatacak”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Korgan’da belediye alabiliyorsak neden Türkiye’de iktidar olmayalım? Korganlılar’ın yaptığını, büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin; tüm Türkiye’yi saracağına ve iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2024 17:36

Dervişoğlu: “Korgan’dan başlayan değişim iktidar yolculuğumuzu başlatacak”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Korgan’da belediye alabiliyorsak neden Türkiye’de iktidar olmayalım? Korganlılar’ın yaptığını, büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin; tüm Türkiye’yi saracağına ve iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum.” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Korgan Belediye Başkanlığı’na yapacağı ziyaret öncesi kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. 

Ordu’ya yaptığı ziyarette kendisine eşlik eden milletvekilleri ile genel başkan yardımcılarına teşekkürlerini ileten Dervişoğlu, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde kahramanımız olan Enver Yılmaz da aramızda. Baba dostlarının memleketindeyim. Okul arkadaşlarımın memleketindeyim. Mücadele arkadaşlarımın memleketindeyim. Mektep arkadaşım Sait Korgan’ın, belediye başkanı olduğu Korgan’dayım. Buraya misafir gelmedim, evladınızım.” dedi.

“Ordu’yu tam kanunsuzlukla elimizden aldılar”

Korgan ziyaretini, büyük bir yolculuğun önemli bir adımı olarak gördüğünü dile getiren Dervişoğlu, “Ordu’da kazanılmış bir büyükşehir belediye başkalığımız vardı. Tam kanunsuzlukla elimizden aldılar. Ama biz Sayın Enver Yılmaz’ı hiç aday diye anmıyoruz. O’nu her zaman Ordu’nun büyükşehir belediye başkanı olarak görüyoruz. Hem geçmiş hizmetleri ve mücadelesi ile övünüyoruz hem de partimde üstlendiği sorumlulukla iktidar yolculuğunun önemli mimarlarından biri olarak addediyoruz.” şeklinde konuştu. 

“Korgan’dan başlayan değişim Türkiye’yi saracak”

“Buraya bir belediye kutlamaya gelmedim” diyen Dervişoğlu, “Korgan’da bir belediye kazanmışsak bunu çok önemsediğimi söylemek için geldim. Madem ki, Korgan’da belediye alıyoruz neden Türkiye’de iktidar olmayalım? Korganlılar’ın yaptığını, büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin tüm Türkiye’yi saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum.” İfadesini kullandı.

“Fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz”  

Dervişoğlu, “Ben İYİ Parti gemisini bir limana aldım. Hani üzerimizde bir sürü spekülasyonlar yapılıyor ya; İYİ Parti’nin ömrüne vade biçiyorlar. Limanda gemi, şimdi yarını planlıyor. Sizlerin gücüyle, iradesiyle, mücadele cehdiyle ve büyük Türk milletinin, İYİ Parti gemisinin yelkenlerini rüzgarıyla şişirmesiyle o limandan çıkacak, fırtınalı denizlerde iktidar mücadelesi vereceğiz.” değerlendirmesini yaptı. 

“Türkiye’nin gerçeklerini konuşacağım”

Kendisini dinleyenlere “Allah yukarıda şahit, sizi utandırmayacağım” diyerek seslenen Dervişoğlu, “Gecemi gündüzüme katacağım ve sizin için mücadele edeceğim. Sevdiklerinizle asla hasım olmayacağım. Bunu iyi bilin. Kullandığım siyaset dili; hakaret, husumet, hamaset içermeyecek. Türkiye’nin gerçeklerini konuşacağım. Çiftçi toprağa düşürdüğü terin karşılığını alamıyorsa, o terin sahibi olduğumuzu kimseye unutturmayacağım. Gençlerimiz geleceklerine dair umutlarını yitirmiş, vize kuyruklarında umut arıyorlarsa, o gençlere sahip çıkacağım. Dar ve sabit gelirlinin tencere kaynatamadığı ülkede, başka yapay tartışmaların gerçekleşmesine izin vermeyeceğim. Korganlılar dört mevsimi kara kış olarak yaşarken, Türk siyasetinde kimseye ‘bahar var’ dedirtmeyeceğim. Korgan’ın kışı neyse onların da kışı o olacak. Bunun sözünü veriyorum” diye ekledi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu şöyle devam etti:

“Siz benim yanımda olun, siz benim arkamda olun; vallahi de billahi de dünyayı kafa tutarım. Yeter ki beni bırakmayın, yeter ki bizi bırakmayın. Bu ülkenin sarılacak yaraları var. Bu yaraları birbirimize sarılarak saracağız. Birbirimize sarılmadan, birbirimizi sevmeden bu sıkıntıların üstesinden gelemeyiz. Ben sizin bir evladınız olarak yanınızda ve emrinizdeyim. Rahmetli babam avukat Nail Dervişoğlu da siyasi bir geçmişe sahipti. Çok büyük mücadeleleri sizlerle birlikte verdi. Küçük yaşlarda Korgan’a gelirdim, Korgan-Niksar yolu konuşulurdu. Yol ne alemde? Korganlı hala Niksar yolu istiyor mu? Size söz olsun. Allah, bu memleketi bana yönetmeye nasip etsin, Korgan-Niksar yolu da benim size sözüm olsun.” 







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI