Bugun...



Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası için geri sayım başladı

200 yılı aşkın köklü mirasını modern tasarım anlayışı ile buluşturan Brooks Brothers, Türkiye Tenis Federasyonu yolculuğuna devam ediyor. A Milli Kadın ve Erkek Takımları resmi kıyafet sponsoru olan Brooks Brothers, Türkiye’nin en geniş katılımlı tenis organizasyonu Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası’nın isim sponsorluğunu üstlendi.

facebook-paylas
Tarih: 11-05-2024 18:17

Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası için geri sayım başladı

Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası, 13-18 Mayıs tarihleri arasında Alibey Club Manavgat’ta 218 takımdan 1300 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek.

Bu dev organizasyon öncesi açıklamalarda bulunan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Türkiye Tenis Federasyonu olarak tenisin ülkenin her köşesinde oynanabilmesini sağlamak en temel hedeflerimizden biri. Yıl boyunca Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile 700’e yakın düzenlediğimiz ulusal ve uluslararası organizasyonlarda tenisin illere, ilçelere ve hatta mahallelere yayılmasını sağlıyoruz. Elbette bu stratejimizi gerçekleştirmemizde sponsorlarımız en önemli yol arkadaşlarımızdan. Sürekli değişen ve gelişen spor dünyası için sponsorlar büyük bir önem arz ediyor. Tenisin doğasıyla bir bütünlük sağlayan Brooks Brothers ile kurduğumuz ortaklık ise gitgide kendini geliştiren ve büyüyen bir yapıya dönüştü. 2023’ten bu yana iş birliği gerçekleştirdiğimiz Brooks Brothers bu kez de ülkemizin en yüksek katılımlı organizasyonu olan Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası’nda yanımızda olacak. 13 Mayıs’ta başlayacak bu büyük organizasyon birçok dünya şampiyonasına ev sahipliği yapan Alibey Club Manavgat’ta gerçekleşecek. Tüm tenis severleri bu tenis şöleninde bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz.”

-Brooks Brothers Kotasyonu-

Brooks Brothers  CEO’su Orhan Maltepe bu işbirliğinin önemine dikkat çekerek,‘Türkiye Tenis Federasyonu'nun prestijli organizasyonlarından biri olan Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası'nın isim sponsorluğunu üstlenmekten mutluluk duyuyoruz. Bu büyük organizasyon, tenis tutkunlarını bir araya getirerek sporun ruhunu yaşatıyor. Brooks Brothers olarak, tenis tutkusuyla dolu bu heyecan verici etkinliğe destek vermek ve Türkiye'nin spor kültürüne katkı sağlamak bizim için çok önemli. Bu gelişen iş birliğiyle, sporun yaygınlaşması ve geniş kitlelere ulaşması için önemli bir adım daha attık. 13 – 18 Mayıs tarihleri arasında spor severlere unutulmaz bir deneyim yaşatıp, sporun geniş kapsamlı gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.’







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI