Bugun...



Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Müzeler Haftası mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin 18-24 Müzeler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 17:50

Antalya Valisi Hulusi Şahin'den Müzeler Haftası mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin 18-24 Müzeler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Şahin mesajında şöyle dedi:

"Antalya, tarihin ve medeniyetin izlerini taşıyan, her köşesi ayrı bir değer barındıran bir şehirdir. Antik kentlerimiz, müzelerimiz ve tarihi eserlerimiz, sadece geçmişimizin değil, aynı zamanda kimliğimizin ve kültürümüzün de önemli birer parçasını oluşturmaktadır.

Bu yıl 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlayacağımız Müzeler Haftası kapsamında, Antalya'daki müzelerimizde çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bu etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, tarihimizle ve kültürümüzle buluşmaya teşvik ediyoruz.

Müzelerimiz, sadece geçmişi öğrenmek için değil, aynı zamanda sanat ve kültürle buluşmak, farklı bakış açıları kazanmak ve kendimizi geliştirmek için de ideal ortamlardır. Özellikle öğrencilerimiz için müzeler, ders kitaplarında okuduklarını görme, tarihi ve kültürü deneyimleme imkânı sunan eşsiz eğitim merkezleridir.

Bu vesileyle, Antalya'daki müzelerin korunması, geliştirilmesi ve halka daha iyi hizmet vermesi için çalışan tüm müze çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Müzeler Haftası'nın, Antalya'da ve tüm ülkemizde tarihe ve kültüre ilginin artmasına, milli bilincin ve birlik duygumuzun güçlenmesine vesile olmasını diliyorum."







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI