Bugun...



AESOB Başkanı Dere'den Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve beraberinde AESOB'a bağlı merkez ve ilçelerde bulunan 75 esnaf Oda Başkanı ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2024 20:19

AESOB Başkanı Dere'den Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve beraberinde AESOB'a bağlı merkez ve ilçelerde bulunan 75 esnaf Oda Başkanı ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Muhittin Böcek'e 31 Mart 2024 seçimleri sonucunda güven tazeleyerek yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Önümüzdeki Dönemde Çalışmalarımızı Devam Ettireceğiz

AESOB Başkanı Adlıhan Dere; "Sayın Başkanım 4 dönem ilçe belediye başkanlığı ardından 1 dönem büyükşehir belediye başkanlığı yaparak Antalya'mıza büyük hizmetler sundunuz. Bu son 5 yılda ülkemizde ve Antalya’mızda birçok sorun ve sıkıntı yaşandı. Bir taraftan 18 ay süren pandemi süreci, Manavgat orman yangınları, Kumluca – Finike sel felaketleri, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremler, Rusya – Ukrayna savaşı gibi zor zamanlar yaşadık. Fakat siz bu olumsuz koşullara rağmen Antalya’mıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet etmeye devam ettiniz.  31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde de güven tazeleyerek halkın tercih ve teveccühleriyle yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiniz. İki dönem üst üste büyükşehir belediye başkanı olma başarısına imza attınız. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Göreve geldiğiniz günden itibaren Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’miz ile esnafın yararına birçok ortaklaşa projeler yaptık. Etkinlik ve organizasyonlarda danışma kurulunda bizlere yetki ve görev verdiniz. Fikir ve görüşlerimizi değer verdiniz. Sizler içimizden birisiniz. Sizler şoför esnafı olarak çıktığınız bu yolda bugüne kadar geldiğiniz yeri unutmadınız. Siz bizim sorun ve sıkıntılarımızı en iyi bilen kişisiniz. Bizim sorunlarımızın çözümü noktasında her zaman çok önemli katkılar verdiniz. Bizi her türlü konuda projelerin içine dahil ettiniz. Son beş yılda her yıl birlikte çalıştaylar yaptık. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı hep birlikte arttırarak devam ettireceğimize inancım tam. Bu güzel çalışmaların devamını diliyoruz. Ayrıca Sayın Başkanım seçimden sonraki ilk randevuyu bizlere vererek bugün burada bizleri konuk ettiğiniz için, esnaf ve sanatkarlarımıza verdiği önem ve değer için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. " Dedi.

İçimizden Birisiniz

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i bir zamanlar şoför esnafı olarak bugün bu mevkilere kadar geldiği için içlerinden biri olarak gördüklerini belirterek 1988 yılında ait esnaf ve sanatkarlar sicil başvuru dilekçesi ve sicil tasdiknamesinin örneklerini hediye etti ve plaket takdim etti.

Esnaf Daire Başkanlığı Müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, seçim vaatleri arasında yer alan Esnaf Daire Başkanlığı’nın 13 Mayıs Pazartesi günü yapılacak olan Büyükşehir Meclisi’nde kurulacağını müjdeledi. Esnafla iç içe olmaya, birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Böcek, “Geçmiş dönemde 5 yılı birlikte geçirdik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Esnafımız, vatandaşımız, kent adına kentli adına yapılması gereken ne varsa yasalara mevzuatlara uygun hepsini yapacağız. Yine yerelden kalkınmada Türkiye’de 30 büyükşehir arasında birinci sırada olacağız. Hiçbir bahaneye sığınmadan gereğini yapacağım. Önümüzdeki gülerde çalıştay düzenleyerek, esnafımızın, oda başkanlarımızın taleplerini dinleyeceğiz, dertlere derman olacağız” diye konuştu.

İlk Randevuyu Esnaf Temsilcilerine Verdi

Başkan Muhittin Böcek de seçimden sonraki ilk randevuyu özellikle kendilerine verdiğini belirterek esnaf ve sanatkara verdiği önemi vurguladı. AESOB Başkanı Adlıhan Dere'ye ve heyetine nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARA
HABER ARŞİVİ

En sevdiğiniz sosyal medya platformu hangisidir?


SON YORUMLANANLAR
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI