Bugun...


Kemer genelinde temizlik çalışmaları devam ediyor
Tarih: 05-06-2024 17:17:03 Güncelleme: 05-06-2024 17:17:03 + -


Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-06-2024 17:17

Kemer genelinde temizlik çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekipleri, rutin olarak Kemer'in tüm cadde, sokak ve ana yol kenarları ile halka açık sahil ve piknik alanlarında gerçekleştirdiği temizlik ve çöp toplama faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşların bahçe budama faaliyetleri sonucunda çıkardıkları bahçe atıklarını da bulundukları yerden temizliyor.

Temiz bir Kemer için gece gündüz demeden çalışan belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan çöp konteynerlerinin yıkama ve dezenfeksiyon işlemlerini de gerçekleştiriyor. İlçede bulunan çöp konteynerleri mahallelere göre düzenli olarak uygulanan haftalık programa göre konteyner yıkama ve dezenfeksiyon aracı dezenfekte edilerek, özellikle yaz aylarında etrafa kötü koku yayılması ve sinek problemlerinin önüne geçilmiş oluyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Minta, yaptığı açıklamada, “Rutin olarak yaptığımız çöp toplama ve kent temizliği çalışmalarımızın yanı sıra bahçe atıklarını da Belediyemizin kepçe ve kamyonları ile bulundukları yerden alıyoruz. Daha temiz bir Kemer için gecemizi gündüze katarak çalışıyoruz. Çöp konteynerlerimizi de kötü koku yaymaması için dezenfekte ediyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla işe başlayan ve mesai kavramı gözetmeyen personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kemer Belediyesi Basın Servisi






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI